Hjortronmylta. Servera med hjortronmylta och vispad grädde. Blanda havre, mjöl och salt i en skål. Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en jämn smet
Hjortronmylta. Servera med hjortronmylta och vispad grädde. Blanda havre, mjöl och salt i en skål. Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en jämn smet
Kan serveras med hjortronmylta och chokladfigur. Mandelbotten. Skålla och skala mandeln. (Lättast att skala mandeln är att koka dem i ca 1 minut och bara dra av skalet sedan)
Fyll formarna med lite hjortronmylta och spritsad grädde. Sätt ugnen på 100°. Mal mandeln i mandelkvarn. Lägg mandeln på en plåt och låt torka i ugnen ca 30 minuter
Hjortronmylta. Hjortronmylta. Helgens efterrätt blev inspirerad av ett recept där vi fick nytta av våran hjortronlikör som oftast bara står och väntar i skåpet