Sp här i Midsommartider brukar det bli en hel del av både rökt fisk och kött. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Vi serverade den här hemma till lax med hjortronsås. Mycket gott till kyckling, kött eller lax. Dela granatäpplet i en bunke med vatten så slipper man allt svätt och kärnorna faller till botten i bunken
Förutom detta serverade vi även lax med hjortronsås, kycklingspett, grillad fläskfilé, couscoussallad, avokadodipp, baguette, nachos, hummus och kronärtskocksgratäng
Vill man gärna ha ost istället för efterrätt kan man testa att göra friterad camembert med varm hjortronsås istället, då följer man fortfarande det nordisk-italienska temat, och här passar champagnen utmärk som dryck
Vid vår cocktailfest nyligen serverade vi lite buffé med enkla grillade fiskspett (torsk, lax och pilgrimsmussla) som legat i saltlake innan grill hjortronsås samt Älgrostbiff med Remouladsås och ett par olika potatissallader