Nu börjar min baksäsong i stugan. Med stugan menar jag min inredningsbutik Annies Stuga i Glommen. Jag kanske tjatar, men vill ju att ni ska komma och hälsa på mig
Ett rejält söndagsfika blev det i söndags på självaste fördelsedagen, 2. a augusti. På morgonen hade vi förhoppningen om att kunna sitta ute och fika men så började det blåsa rejält och titt som tätt kom rejäla regnskurar
Nu har jag varit och handlat och bunkrat upp med en massa frukt och grönsaker. Jag har som sagt fått svar på vad jag ska äta enligt min genetiska kroppsuppsättning och vad jag behöver för motion
. Jag är egentligen inte något stort fan av proteinpulver. Tycker inte de är särskilt goda och svårt att hitta med bra ingredienser som inte kostar skjortan
Förvärm ugnen till 175 grader. Smörj och bröa en kvadratisk bakform. lägg den åt sidan. Vispa smör och farinsocker i en stor skål med elvisp i medelhastighet tills det blir lätt och luftigt och skrapa av skålens sidor en gång