Denna gång blev det en helt bit högrev som jag stoppade in i lergrytan. Blev hur gott som helst. Som allt annat man gör i lergryta tycker jag men jag tänkte dela med mig av hur jag gjorde denna
När det gäller grillkött är det kul att variera sig. Framför allt när man ska ha gäster. Det finns ju så mycket gott, svårt att välja ut vad man ska göra bara
Lasagne är en favorit här hemma och som ofta så tillagas den på köttfärs. Men här kommer lite ny inspiration till en variant gjord på högrev som fått gått länge i ugnen
Rödvinsbräserad högrev. I söndags åt vi rödvins bräserad högrev som vi serverade med blomkålsmos smaksatt med pepparrot och en fantastiskt god röra av champinjoner, lök och bacon
Yammi yammi. Gjorde denna supergoda lasagne med kycklingfärs och familjen tyckte den var så god. Jag sa inget när jag serverade denna men sonen (som går restaurangutbildning) frågade varför det doftade curry
Köpte högrev som fick koka i tre timmar och därefter fick liggas rub i två timmar. Kokade en glacé som jag öste köttet med när det slutligen fick stekas i ugnen
Jag älskar höstens mustigare mat. En gryta är bland det bästa man kan bjuda mig på så här års. Jag minns när jag var yngre - jag började samla recept när jag var 11 år - och ordnade in de recept jag skrivit av efter kategorier i mina pärmar
Fläskkarré i all ära men nu blåser trendvindarna åt långkok på grillen. Det är faktiskt ett toppensätt att grilla en relativt billig köttbit, som blir så fantastiskt god och smakarik utan för mycket arbete