När det gäller recept på klassiska franska såser ska man inte uppfinna hjulet utan helt enkelt gå till matbibeln Det goda franska köket av Julia Child & Co
I juli förra året lyckades jag få till en av de godaste hollandaisesåser jag någonsin lagat. Mata såsen med smörtärningar och se till att hålla en jämn medelvärme
Man kan med fördel vänta med att gratinera smörgåsarna tills man kommit igång med såsen. Detta är en läcker anrättning, särskilt med egengjord Hollandaise
Den blir precis som hollandaisen absolut bäst när man handvispar den, även om stavmixer är snabbt och enkelt kan jag egentligen bara rekommendera den för majonnäs som faktiskt blir mycket bra då
Enkelt och gott. Så innan jag går och hämtar Oliver på dagis tänkte jag bjuda er på lite Vit sparris med Hollandaisesås som vi åt till förrätt på Påskafton
Enkelt och gott. Så innan jag går och hämtar Oliver på dagis tänkte jag bjuda er på lite Vit sparris med Hollandaisesås som vi åt till förrätt på Påskafton