1 kg tjockarevben, sågade. 4 msk honung. Gnid eller pensla in revbenen med alla ingredienser, kör i ugn i en djup ugnsform på 150°C i 4-6 timmar, vänd reven en gång i halvtimmen och ös den regelbundet med vätskan i formen. 1 kg tjockarevben, sågade. 4 msk honung
4 Revben 2 gula lökar ca 1 kg tjockarevbensspjäll 15 svartpepparkorn 2 tsk salt 3 lagerblad 1 köttbuljongtärning Ingefärsglaze 4 msk riven färsk ingefära 2 dl färskpressad apelsinsaft 1 dl flytande honung 1/2 dl japansk soja Till servering rödkålssallad (se länk i steg 7 för recept) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Blanda en marinad på ketchup, vatten, honung, grillkrydda och dra av rosmarin bladen, blanda väl, lägg i revbenen och se till att de får marinaden runt om
Tjock knäckta revben är en styckningsdetalj som vi gärna köper hem från slaktaren. Släng ihop marinaden, smaka av och smörj in de avrunna och nu svala revbenen
Kikar ni runt lite i min grillsäsongs-kategori så hittar ni lite olika förslag på just revben, och här kommer ännu ett, detta med smak av len honung med en liten släng av vitlök
Servera med honungsgriljeraderevben. ½ dl flytande honung. Vänd på spjället och skeda över honungen och låt steka tills köttet är mört, ca 1 timme. 1 kg Scan Piggham TjockaRevben. 1 dl flytande honung
½ dl honung. Go'eftermidda gott folk, vi har samlats i Mårtenssonska köket idag för att bjudas på revben av sida, något som vi skåningar (och säkert flera med oss) tycker om
Värm gelé och honung och blanda med soja och ingefära. Skär revbenen i bitar. Pensla revbenen och tillaga i ugnen i 30 minuter. 2 kg tjockarevben. 2 msk flytande honung