Ur den gör jag ofta den här fläskfilén. ca 750 g fläskfilé. En av mina husgudinnor på kokbokshyllan är Donna Hay som av någon outgrundlig anledning inte slagit särskilt stort i Sverige
Varsågod, en fläskfilé fylld med mozzarellaost. Mozzarellafylld fläskfilé. Det här är ett sådant där jobbigt, avgörande ögonblick då jag måste välja sida
En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Putsa fläskfilén och gör en snitt längs hela filén. Fyll fläskfilén med röran och salta och peppra. Bryn fläskfilén i hälften olivolja och hälften smör i en stekpanna
Kallmarinerad fläskfilé. Den här kallmarinerade fläskfilén är bra för man kan förbereda den dagen före, det tar inte mycket tid och har man tur så kan man spara den till dagen efter, för den är minst lika god när man kommit hem efter allt midsommarfirande
Servera fläskfilén i sin sås och servera med de rostade rotfrukterna. Putsa fläskfilén och skär i ca 2,5 cm tjocka skivor. Lägg tillbaka fläskfilén och ev köttsaft i pannan och låt koka med i ca 3 minuter. Skriv ut Dela E-post Pinna 631 700 gr fläskfilé
ca 600 g fläskfilé. ca 600 g fläskfilé. Nu har äntligen sommaren kommit. Lagom tills skolorna börjar. Mina barn börjar inte förens nästa onsdag och jag har passat på att ta föräldraledigt