0,5 dl olivolja 0,5 dl äkta soja 1 tsk grillkrydda eller 0,5 tsk salt och 0,25 tsk malen svartpeppar eller 0,5 tsk chilipeppar och 1 krm svartpeppar och ev
det finns många goda färdiga marinader i butiken men då och då tycker jag om att göra egen marinad. En god vän frågade om jag alltid gör egen marinad till det kött som jag grillar
Blanda ingredienserna till marinaden. Skär köttet i tunna skivor och ringa över lite av marinaden. Sätt i stektermometern och stek rostbiffen till 59°C, det tar ca 1 1/2 - 2 timmar
Marinera köttet, någon timme för mindre bitar och över natten för större detaljer. Vispa ihop alla ingredienserna till marinaden och smaksätt med svartpeppar
Tillsätt fläskkarrén och vänd runt marinaden så att den täcker köttet runt om. Gott är att ta en nypa gourmetsalt och lite nymalen svartpeppar och strö över köttet när det grillat klart och läggs upp på fat eller tallrik
Tillsätt fläskkarrén och vänd runt marinaden så att den täcker köttet runt om. Gott är att ta en nypa gourmetsalt och lite nymalen svartpeppar och strö över köttet när det grillat klart och läggs upp på fat eller tallrik
Tillsättlammköttet du ska marinera och arbeta gärna in marinaden så att den täcker köttet runt om. Gott är att ta en nypa gourmetsalt och lite nymalen svartpeppar på lammköttet innan servering