Honungsglaze. Blanda chili, olja, honung, sambal oelek, pressad vitlök, citronskal, citronsaft, ingefära och salt och droppa över kyckling och rotfrukter
Honungsglaze. Blanda chili, olja, honung, sambal oelek, pressad vitlök, citronskal, citronsaft, ingefära och salt och droppa över kyckling och rotfrukter
Häromdagen hittade jag på ett alldeles nytt recept med sådant som fanns i kylen och det blev rostade rotfrukter och fänkål med en glaze på blodapelsin och honung
Häll över ingefärs- och honungsglaze. Fläskfilé med ingefärs- och honungsglaze4 portioner500 g fläskfilé2 st vitlöksklyftor2 msk pressad citron3 msk oljaGlaze4 msk strimlad ingefära4 msk honung1. Tillsätt honung och calvados och låt sjuda 4-5 minuter eller tills såsen reducerats till hälften
honung. Recept. Sanne Erlandsson. sön, 2013-08-25 09. 39. 30min. (0). Riv skalet och pressa saften ur citronen. Lägg alla ingredienser utom köttet i en gryta, låt koka tills hälften återstår
Blanda alla ingredienser i honungsburkenPiri pirin smulas o vitlöken rivs nerVärm alla ingredienser i micron ca 1 min eller tills allt smält ihopTa ut burken sätt på locket och skakaPensla köttet med glazen i slutet av grillningen