livsglitter@hotmail. Louise Hietanen, 26, mamma & änglamamma, fotograf, illustratör och formgivare. Älskar inredning, mamma till 2 på jorden och 1 i himlen
hammarskiold@hotmail. Snabbt, gott och fräscht – en underbar måltid med smaker jag älskar. Nyttigt är det också eftersom det här verkligen är snabbvarianten där jag inte wokar nudlarna utan bara blandar de kokta/blötlagda nudlarna med färsk ingefära, vitlök och chili
hammarskiold@hotmail. Den här kycklinggryta blir full av härliga smaker från Medelhavet. Jag lagade den i slow cookern, Crock Pot men den går självklart att göra i vanlig gryta på spisen
hammarskiold@hotmail. Det här är snabbversionen av lax med wokade nudlar, som jag gjorde när jag hade ont om tid och var så sugen på just de här smakerna
hammarskiold@hotmail. I en veckotidning som inte var helt ny hittade jag det här receptet när jag satt i väntrummet på en läkarmottagning och tyckte det lät gott
hammarskiold@hotmail. Jag hittade en burk konfiterade tomater som jag köpt i Rom och hade låtit vår kokta potatis bli lite för överkokt – så kom den italienska potatisen till
hammarskiold@hotmail. Potatis som rostas i ugnen får en härlig fyllig smak men en angenäm lätt sötma. Jag kryddar dem gärna med rosmarin, men även timjan är gott
hammarskiold@hotmail. Det här receptet hittade jag i morgontidningen en helg, det kommer ursprungligen från The New York Times och fick då snabb spridning över världen