Skär försiktigt, tills hummern är helt delad. Låt svalna, blanda sedan i köttet från hummern. 11 dl egen hummerfond (köpt endast 3 msk då den är mer koncentrerad). 12 msk riven ostKlyv hummern på längden. Låt småkoka ca 5 minuter under omrörning. 1Lägg hummern på en plåt med bakplåtspapper. 1Fyll hummern med stuvningen
Koka under tiden sparrisen. Gratinerad hummer. Koka sparrisen i lättsaltat vatten och smör i 3–4 minuter. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera 125 –150 g smör
(recept från Matplatsen). Lite hummer är ju aldrig fel. Smaka av med salt och peppar) Ta undan 1 dl av såsen och blanda svamp och hummerkött med resten
Slå på vinet och låt det koka in. Hummerreduktion. Bryn hummerskalen i olja. Lägg upp på tallrikar tillsammans med hummern och avsluta med att ringla hummerreduktionen runt