Skär försiktigt, tills hummern är helt delad. Låt svalna, blanda sedan i köttet från hummern. 11 dl egen hummerfond (köpt endast 3 msk då den är mer koncentrerad). 12 msk riven ostKlyv hummern på längden. 1Lägg hummern på en plåt med bakplåtspapper. 1Fyll hummern med stuvningen
Här kommer receptet som jag lagade i lördags. Jag har nog bara ätit färsk hummer förut, men gratinerad var riktigt gott och kan med fördel göras på fryst hummer
Jag har skrivit om chiligratinerad hummer tidigare, men då utan recept. Chiligratinerad hummer. Chiligratinerade hummer gör jag ungefär enligt receptet nedan
När jag semestrade i Cape Cod för några år sedan åt jag hummer och ostron varje dag. det finns ju så mycket hummer att man kan vara extra kreativ med råvaran eftersom den inte är dyr
Tack ICA-köket för detta fantastiska recept. Låt puttra några minuter och red sedan av med maizenamjölet och blanda sedan ner hummerköttet och persiljan