1 dl fiskbuljong/hummerbuljong. Som vi skrev redan i torsdagens inlägg så är det en hel del fisk som hamnar i våra magar, och tänk att det åter igen i dag serveras fisk här på bloggen
2 msk hummerbuljong, flytande. 2 msk hummerbuljong, flytande. Saffran fungerar även efter jul. ) Här använde vi en massa rotfruktsrester i kombination med fisk och just saffran
Denna gång blev det mest hummerbuljong. Skaldjurssoppa med torsk blåmusslor och aioli är en matig och klar soppa som till största delen består av buljong eller fonder ifrån diverse nedkok av skaldjur
Tillsätt hummerbuljong. Hummersås. Skala och finhacka schalottenlök. Fräs löken i smör i en såskastrull. När löken är mjuk rör du ut mjöl och fräser några sekunder till
Tillsätt 1 msk tomatpuré 3 dl vatten och fisk- eller hummerbuljong. God fortsättning. Här har det nya året börjat riktigt bra, vi har hunnit ta det lugnt, gått på bio, sagt hej då till mamma som varit på besök och även haft ett födelsedagskalas no2
Koka hummerbuljongen. 1 l buljong på hummerskal (vatten och flytande hummerbuljong funkar). Reducera hummerbuljongen tills cirka 8 dl återstår. 1 l buljong på hummerskal (vatten och flytande hummerbuljong funkar)