hummerfond. Denna gång använde jag mig av lax men det är även gott med ex torsk. hummerfond. 500 gr lax eller annan fisk. 2 dl cremefraiche. Häll över laxen Ställ in i mitten på ugnen i cirka 20 -25 minuter, känn efter så fisken är genomstekt. 500 gr lax eller annan fisk. 2 dl cremefraiche
Koka samman vatten, fond, cremefraiche, grädde och senap någon minut i en kastrull. Vi har i alla fall ätit god mat i helgen och till söndagsmiddag fick det bli lax i ugn
hummerfond. Först tänkte jag laga en god köttbit men tänkte om när jag kom till affären där jag hittade fin lax, så det blev ett gammalt recept som jag inte lagat på länge
Idag blev det en gryta vars ingredienser kan sammanfattas med lax, broccoli, rödlök, morot, röda linser, tomatpuré, honung, hummerfond, citronpeppar, créme fraiche och vatten
Koka ihop vatten, grädde, cremefraiche och fond. Jag längtar till sommaren när man kan grilla lax i ett foliepaket fyllt med godsaker, det är riktigt mumsigt det
Vispa samman vatten, fond, crème fraiche, grädde och senap i en låg, vid kastrull. 600 g laxfilé. 13 msk hummerfond. 1600 g laxfilé 1 dl vatten 3 msk hummerfond 1 dl crème fraîche 2. 5 dl mellangrädde 2 tsk fransk senap 1 st knippa dill 2 msk röd stenbitsrom cayennepepparSkär laxfilén i fyra bitar. Lägg i laxbitarna och låt sjuda under lock i 7 minuter. 1Lägg en klick rom på varje laxbit och garnera med dill
Kvällens middag blev den här goda laxen i en romsås. Skär laxen i bitar och lägg i såsen. 500 g lax (gärna färsk). 1 dl cremefraiche. 3 msk hummerfond. 500 g lax (gärna färsk). 1 dl cremefraiche. 3 msk hummerfond
Lägg laxen på ett stort ugnssäkert fat. Häll en del av såsen över laxen och strö över hummerströsslet. Stek laxen i mitten av ugnen ca 15 min. 1¼ kg laxfilé. 4 dl Arla Köket® lätt crème fraiche. 2 msk hummerfond. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1¼ kg laxfilé 1½ tsk salt 2 krm grovstött vitpeppar Hummerströssel. 4 dl Arla Köket® lätt crème fraiche 2 msk hummerfond pressad saft av 1 lime 1 pressad vitlöksklyfta 1 tsk sambal oelek
½ msk hummerfond. Koka upp crème fraiche, vatten och fond, låt koka några minuter. När jag bjöd Karin på födelsedagsmiddag för några helger sen lagade jag lax med citronsås