Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
2 pkt Blå Bands hummersås. Skala och koka potatisen. häll av vattnet och stöt potatisen med en mosstöt. Tillsätt äggulorna, smöret & mjölken och blanda väl
Här fick det bli en variant i ugnen med hummersås, den här rätten var verkligen inte fy skam. Mannen var helt lyrisk och tyckte det var den godaste fisk han ätit på länge = )För att laga till 4 personer behöver du4 portioner lax (jag använde fryst)1 dl vatten2,5 dl matlagninsgrädde1,5 dl creme fraiche3 msk touch of taste hummerfond1/2 dl klippt dillpressad citronsaltcitronpepparmaizenaGör så härSätt ugnen på 200 grader
Fisk,. Hummersås. Servera den panerade laxen tillsammans med kokt eller stekt potatis, hummersåsen och en rejäl citronklyfta att pressa över som pricken över i
Till fisken hade vi klyftpotatis av sötpotatis, sparris, ugnstekt lök och en grönsallad. Lägg laxen i en ugnsfast form och krydda med salt och seafood & fishkrydda eller en annan kryddblandning som passar till fisk