Det som finns kvar beroende på hur stora portioner man gjort. I övrigt se inlägget om PiMs veckomatsedel för mer information om hur veckomatsedeln är uttänkt
Lammracks hör inte till vanligheten men det var faktiskt dags för dessa och med inspiration från veckans och förra veckans besök på bondgårdar och restaurang West Coast så kan jag inte annat än att mysa lite till kaffet då jag ser framför mig hur denna anrättning skall framstå
Jag ville gå ifrån hur jag brukar göra eller framförallt vilka ingredienser jag skulle jag använda. Det hela får sedan sjuda tills det att köttet är färdigt och grönsakerna är krispiga men mjuka(
Sedan kan man ta bort maten och lukta själv, prata lite om hur den luktar och vad det är. Vi har haft en hel del diskussioner kring hur vi ska få till det, och tagit till oss tips från böcker och vänner
Beror väl på med vad och hur mycket träden besprutas, känner inte till hur det är med det. Men tomater, paprika, gurka, grönsallad och spenat väljer man nog helst ekologiskt odlat i mån av tillgång (annars är det väl transportsträckor och säsongsanpassning som får avgöra valet)
Det är en öppen grill med kåpa, likt en klassisk svensk murad grill fast aningen mer inkåpad och med en enhet i mitten som liknar "raketspisen" som ni kan söka upp på Instagram om ni inte vet hur den ser ut
Idag lär vi oss hurman gör karamelliserad lök. Lär dig hur du helsteker. Alla verkligen älskar de, men vi gör de mest för att det är kul och när man tycker något är riktigt kul så gör man det så ofta manfår
Här blandar du sallad efter hur mycket eller lite som behövs men börja med att fräsa champinjonerna i stekpanna med smör tills dem släppt all vätska och lägg dem sedan i en skål
Lasagne tillhör en av favoriträtterna för många familjer, men även om en klassisk lasagne sällan går av för hackor, så kan man ju variera lasagne nästan hur mycket som helst