För att göra en mjölkfri rätt så testa att utelämna yoghurten ur såsen, späd då med lite vatten för att få en lösare konsistens och kanske med mer olja
Därför har jag de senaste dagarna, parallellt med att vi mumsat hembakade pizzor, pyttipannor, omeletter och annat rustikt på kylskåpets goda rester, tagit revansch och återlagat de misslyckade rätterna och verkligen utrett hur det ska göras för att bli bra
Sist var det ungefär de här proportionerna jag använde, men det blir stort sett gott hur som helst. Inte bara för att det här receptet har ganska många moment och generar lite disk och att två extra händer gör det lättare och snabbare
Den här rätten, hämtad från deras första bok, bygger följaktligen helt på att du har tillgång till riktigt fina, smakrika tomater – men då är den å andra sidan underbar, ett skolexempel på hurman ska äta pasta
Så hur nyttigt är det och varför. Det här verkar vara av en avgörande skillnad då man generellt brukar försöka undvika de mättade fetterna till förmån för fleromättade
Hur smakade det då. Jag ville inte göra något alltför komplicerat denna första gång jag äter abalone utan jag följde en enkel metod där de skivas och kokas i sitt spad tillsammans med shiitake-svamp
I vardagsmatlagningen kan det innebära sådana enkla saker som att då och då servera maten upplagd på ett stort fat på bordet istället för att servera ur grytorna, så att man verkligen ser hur allt ser ut tillsammans eller att lägga färgglada grönsaker högst upp på salladen och inte blanda förrän man börjar ta för sig