Jag fick nyss en snap från Michaela, som även är min guddotter, från deras champagnefrukost, och jag minns själv hur jäkla stolt och lycklig man var på studentdagen
Hur har ni den en helg som denna än så länge. Ja, jag vet, det låter inte som mig när jag skriver att viska ut i pulkabacken med tanke på hur mycket jag ogillar snö
Får du intetill en bra stekgrad på kycklingen så spelar det ingen roll hur mycket du fläskar på med tillbehör och garnering, då är rätten helt enkelt förstörd
Det vitavinet är däremot en ny flaska som vifick hem att provsmaka, vi drack det tillkycklinggratängen och det gickhur bra som helst, även om det enligtinstruktionernaska passa bäst tillfisk och skaldjur
Mitt huvud snurrar okontrollerat och benpasset jag så länge sett fram emot känns just nu som om att det kommer få utföras på ren vilja, pannbenet gör entré
Men de här potatisarna blev aldrig klara, de stod iugnenhurlänge som helst och hjälptes till och med på imicron, så att det där finliret att få skalen snygga fick jag liksomskippa och köra alltihopai en pajform istället
Maken nästan jublade över hur gott detta var. Ställ ini kylen tillniska äta. Till detta serverade jag bara lite enkel grönsallad, ädelostsmör (se recept nedan) samt ugnsrostadbroccoli