Snarare väldigt lätt och du kan smaksätta den nästan hur som helst. Nu känns det som att tråkvintern har tagit det där greppet som gör att den här perioden fram till vår känns så lång
De visade ett långtklipp under Nyhetsmorgon, hur han klarade nivåninnan på sistaförsöketoch sedan var först över den nya höjden ochficksittaoch vänta på att se hur de andra tre som var kvar klarade sig
Spännande att se hurkycklingen blev. Häromveckan såg jag något liknande på TV och då var det en indisk rätt som de slog inichapatibrödför att sedan tillaga under långtid
Efter årets första löparrunda i korta byxor ocht-shirt (underbart sommarväder) på påskaftons förmiddag kom lillasysteroch hälsade på ochvi tog en promenad iLinnéoch åt Frozen yoghurt (gott men farligt koncept med gigantiska bägare som gör att en normal glassportion ser fjuttig ut, ochvips så har man hällt på glass, godis, bär och såser så att glassen innehåller drygt hela dagsbehovet av energioch kostar som en lunch på stan…)
Jag ska hur som helst unna mig själv lästid under dessa två veckorna. Jag rostade vitlökenför att inte få en sådan distinkt smak och blandade den med grekiskyoghurt (jag gillarverkligensyrligheten), färskbasilikaocholivolja
Får mamman bestämma så blir det liteklädesshopping också, det finns ju hur mycket som helst man skulle kunna handla till barnen nu när vårkläderna börjat intabutikerna
Ni ser också hurminviktresa gått upp och ner över tid. När jag googlade LCHF möttes jag av hur mycket olika fakta som helst, det finns så många varianter på LCHF och alla gör olika tycker jag
Gårdagens frukost, äter i stort sett samma frukost varje morgon, fast iblandblir det två kokta ägg med majonnäs tilli stället förturkiskyoghurtochmüsli
Vilka var de olikakonserveringsmetoderna (förutom den då nymodiga metoden att hermetiskt konservera), hurförvarade man de olikalivsmedleni en tid då man i bästa fall endast hade en iskällare eller ett isskåp att tillgåoch då det mesta i matväg handlade om självhushåll (långtifrån den enorma livsmedelsimportvi har året runt idag)
Sandra ochKarin kommer med några härligatips om hur du tar hand om dina örter på bästa sätt. Vissa (lyckligt lottade) kanske i dessa tider står med ett helt land som i det närmaste svämmar över av diverse örter, utan att egentligen veta hur man kan använda eller ta tillvara på dem