Hur lagar man kött fransyska recept

Mustig gryta

Mustig gryta

Receptet nedan är alltså hur jag hade tänkt göra, vilket nästan är på samma sätt som ICA. Jag tror bestämt att Josefine har bjudit på den någon gång och som alltid när hon lagar mat, var det mycket gott
Världens bästa gulasch i Crock Pot

Världens bästa gulasch i Crock Pot

Till och med min mamma som är från Ungerns skulle blivit stolt hur jag fått till kryddor och smak. Maten lagar ju sig själv, praktiskt taget
Kalops sous vide

Kalops sous vide

Hur enkelt som helst. Den här gången lagar jag kalops sous vide. En kalops på ett bra högrev när man verkligen känner för det är bland det bästa jag vet
Söndagsstek med ljuvlig sås och inlagda tomater

Söndagsstek med ljuvlig sås och inlagda tomater

De inlagda tomaterna vill vi verkligen slå ett extra slag för, det ett riktigt bra sätt att ta tillvara på tomater som börjar se lite sorgsna ut och du gör det hur lätt som helst
Husmanskost...veckomatsedel v16....

Husmanskost...veckomatsedel v16....

Mannen ooar över hur fasligt fint det blir som han gör på toaletten. Täck över järparna med lite folie och håll dem varma medan ni lagar såsen

ROSTBIFF

Här ser du hurman gör. Ingen aning, beror helt på ugnen du har och hur tjock köttet är. Lär dig hur du helsteker

Mat- & Vinsemester i Toscana

Man verkligen såg hur det osade värme från marken. Det var ok standard och väldigt fin miljö MEN det var helt hysteriskt lyhört från lägenheten ovan där deras golv och vårt tak inte hade ngn isolering alls emellan vilket gjorde att när man drar stolar på stengolv så var det helt omöjligt att vara i våra sovrum

Pulled cow!

Just denna variant som jag ska visa i kväll heter Ropa Vieja och är väldigt vanlig i olika sydamerikanska och karibiska länder med lite variation på hurman gör den

Intervju med Niclas Montelius

Hur lycka man med flintastek på grillen. Hur uppkom ditt grillintresse. Grillar någon gång i veckan men tillagarkött nästan varje dag
Mat i dagarna 5 - med en kvälls matlagning

Mat i dagarna 5 - med en kvälls matlagning

Funderar ni på hur ni ska få ihop nästa vecka. Vi utgick ifrån ett tips i en Coop-tidning där man tog en stek (fransyska eller rostbiff) ur frysen och lagade tillsammans med fisk
Gulasch

Gulasch

Det e som när man går ut på morgonen och känner efter hur vädret är, oftast känner man av vilken temperatur det är,ibland mitt i prick men oftast en diff på nån grad bara

Så gör du en perfekt rosa rostbiff

Hela stekningen tar omkring en timme i ugnen beroende på hur stor köttbiten är. Man kan dessutom sätta ett larm som piper så fort köttet nått rätt temperatur – på så sätt slipper man kolla tempen hela tiden