Receptet nedan är alltså hur jag hade tänkt göra, vilket nästan är på samma sätt som ICA. Jag tror bestämt att Josefine har bjudit på den någon gång och som alltid när hon lagar mat, var det mycket gott
Hur enkelt som helst. Den här gången lagar jag kalops sous vide. En kalops på ett bra högrev när man verkligen känner för det är bland det bästa jag vet
De inlagda tomaterna vill vi verkligen slå ett extra slag för, det ett riktigt bra sätt att ta tillvara på tomater som börjar se lite sorgsna ut och du gör det hur lätt som helst
Ämnet som avhandlades var "hurtillagarman en söndagsstek". Lägg ner morötter, palsternacka och lök i grytan tillsammans med peppar, kryddopeppar, rödvinsvinäger och lagerblad
Man verkligen såg hur det osade värme från marken. Det var ok standard och väldigt fin miljö MEN det var helt hysteriskt lyhört från lägenheten ovan där deras golv och vårt tak inte hade ngn isolering alls emellan vilket gjorde att när man drar stolar på stengolv så var det helt omöjligt att vara i våra sovrum
Just denna variant som jag ska visa i kväll heter Ropa Vieja och är väldigt vanlig i olika sydamerikanska och karibiska länder med lite variation på hurman gör den
På golvet hade vi gamla mörkläggningsgardiner, funkar hur bra som helst. Det var väldigt gott och mättande, man äter alltid för mycket när det är plockmat
Funderar ni på hur ni ska få ihop nästa vecka. Vi utgick ifrån ett tips i en Coop-tidning där man tog en stek (fransyska eller rostbiff) ur frysen och lagade tillsammans med fisk
Det e som när man går ut på morgonen och känner efter hur vädret är, oftast känner man av vilken temperatur det är,ibland mitt i prick men oftast en diff på nån grad bara
Hela stekningen tar omkring en timme i ugnen beroende på hur stor köttbiten är. Man kan dessutom sätta ett larm som piper så fort köttet nått rätt temperatur – på så sätt slipper man kolla tempen hela tiden