Bara värma och fixa tillbehören, rätt enkelt, eller hur. Jag vet, jag har jobbat i delikatessdisk i många år, människor i allmänhet vill inte ha fettet på charkvarorna, fläskkotletten eller entrecoten
Diskussionerna handlade om att fläskfilé inte riktigt faller på läppen då denna del oftast är ganska torr och inte smakar så mycket och hur man skulle göra för att denna omtalade grisdel skulle kunna tillagas på ett bättre sätt
För ett tag sedan gjorde jag en chutneyglaserad fisk i ugnen som blev helt kanon men nu efter att ha sett en dokumentär om hur vårt industrifiske i världen fungerar är jag inte ett skit intresserad av att äta fisk jag inte själv har fiskat
De vill ha nollvärden, se hur kroppen fungerar efter operationen utan medicinerna. Jag antar dock att ni ärmånga som sover just nu och ser fram emot just den där långfrukosten ni har framför er
-Självklart, hurmånga vill du ha och vilken sort. Beroende på vart man läser, vem man pratar med och hur råvaran ser ut så är det alltid olika för hur mycket som köttet skall stekas på varje sida
De långsamrostade tomaterna gör du med fördel dagen innan eller under eftermiddagen innan du ska servera den här rätten, eftersom de behöver många timmar i ugnen för att bli riktigt goda och fina
Jag begriper inte hur de lyckas få brödet så mörkt, på gränsen till svart. Jag tycker att den här grytan är perfekt när man skall bjuda många på mat, det är några momen men det är så värt det
Sen fattade jag hur oerhört enkelt det är att göra puré av den, och hur mycket gott man faktiskt kan göra av den purén, och sedan dess köper jag pumpa så snart jag får chansen
De har många fördelar - de är enkla att göra, barn kan hjälpa till att rulla ihop dem och pensla, de behöver bara jäsa en gång och går därför snabbt att göra och kan varieras med både matig fyllning och söt fyllning
Hur mycket jag än älskar sommaren så tycker jag väldigt mycket om hösten också faktiskt. Man kan ju göra så mycket mer av lingon än bara sylt, även om lingonsylt är väldigt gott och ett absolut måste-tillbehör till många husmansklassiker
Hur coolt (i dubbel bemärkelse). Grejer som jag nog inte kommer göra så många mer gånger i livet. Middag på ishotellet är bokat och på CampAlta utlovas det både varm soppa och renskavskebab
Hur du än väljer att göra så är det förbaskat gott & perfekt att ha i frysen inför grillsäsongen. Tänk hur mycket ätbart som finns i naturen som man bara kan gå ut & plocka