Hur brukar ni variera falukorvsmiddagarna. Det var sista danstillfället innan jul och därför fick vi föräldrar sitta med i danslokalen för att se hur en lektion kan gå till
Astrid och aporna har en produkt som heter Jättekorv, som såg ut att passa bra till att görastroganoff på om man vill ha lite variation från soyabitarna/strimlorna som jag brukar göra på
Titta in receptet på hur du mikrar utan att potatisen sprängs (hehe, been there, don’t do it). En laddning stroganoff går ju fort att laga också, och är därför extra bra i matlådan de veckor man inte hunnit fixa matlådorna under helgen eller så
Jag är ju bara en glad amatörbakare så jag vet egentligen inte hur det är med detta med bakpulver men jag har inte bakpulver i smeten när jag gör kladdkaka
Även yoghurt, fil och surkål är bra att blanda i om man vill hålla nere blodsockret. Lättyoghurt och andra produkter med lite fett innehåller ofta en massa socker som kan omvandlas till fett
hmm kanske går att dricka upp ändå, får se hur jag gör. Min första tanke var hur "matig" den smakar. Jag har precis kommit hem och tänkte testa min vanilj och mango smoothie till mellis (från Allevo, ni vet en sådan där måltidsersättning grejs)
Det är hur gulligt som helst och jag lovade att göra en butterkaka, fylld med len mársankräm. GDPR börjar komma närmare och jag tittar själv på hur jag ska föra in det i min lilla hemsida
HUR kan man per automatik tro att den här maträtten är näringsrik. bara för att det finns i animalier betyder det faktiskt inte att man som allätare/köttätare får i sig tillräcklig mängd - så det så
Hur kan man tro att de här maträtterna är näringsrika. bara för att det finns i animalier betyder det faktiskt inte att man som allätare/köttätare får i sig tillräcklig mängd
Astrid och aporna har en produkt som heter Jättekorv, som såg ut att passa bra till att görastroganoff på om man vill ha lite variation från soyabitarna/strimlorna som jag brukar göra på
Här hemma älskar hela familjen fiskgratäng, men vi har inte det jätteofta eftersom jag i ärlighetens namn tycker det är lite tråkigt att tillaga, hur gott det än är
Både i utmaningen med potstickers och utslagstävlingen med club sandwich bedömde juryn gång på gång hur maten såg ut (”Fin glasighet, snygga dumplings”, ”Den är genomful”