Jag tror att jag kanske varit lite rädd för rödingen som stirrat på mig i fiskdisken, eftersom jag aldrig bemödat mig med att lära mig hurman filéar hela fiskar
Hur kan en vuxen person kleta ner ett kök. Blir alltid lite blödig o gråtmild när man har umgåtts så intensivt då blir det så tomt när de försvinner hux flux
Eller hur hungriga du och dina gäster är. Och - a la Mannerström - en klick löjrom på köttet. Om man inte har det kan man be att de mal det i butiken, gärna två gånger ska det genom kvarnen
Rör ihop äggulorna och rapsolja till en slät majonäs, börja med äggulorna och vispa sakta ned rapsoljan så att det blir en jämn majonäs, i takt med att det börjar bli tungt kan du öka på strålen av olja (googla hur du gör majonäs bäst om du är osäker)
Hur är det med dig och matprogram. Fräs dem mjuka i smör men utan att de tar färg. Matfrälsta som vi är skulle man tro att vi sitter som fastklistrade framför alla matprogram som visas på televisionen
Hur dom kunde misslyckas med råkaka i skolan är ett mycket märkligt mysterium. Vill man piffa till det går det kanon att blanda i lite pepparrot i gräddfilen, kanske citronen får offra lite av sitt skal med rivjärnet
Hur gör man då. Det var hur mycket som helst så jag kunde bara inte slänga dem. Eftersom jag under hela barndomen varit med och tagit hand om löjrom, där en fisk innehåller bara en bråkdel av vad gäddan innehåller så kanske ni kan förstå min exstas över gäddans rom
Smaka av tills du är nöjd med sockerbalansen (olika hur mycket socker man vill ha) och salta/peppra. alla hjärtans dag-middag - vad äta för romantisk stämning