som passar utmärkt som förrätt till förra årets huvudrätt, anka med apelsinsås. Det ena avlöser det andra och det är dags att planera för nyårsfirandet
Avhuvudrätterna var det främst de hemlagade köttbullarna som var mest omtyckta, men köttbullar är ju inte heller särskilt festligt egentligen, när man kan ha exempelvis gott viltkött som renfilé eller reninnanlår med chokladsås, potatisgratäng och brysselkål, alternativt tillbehören potatiskaka, portvinssås och svartrot, eller varför inte trattkantarellsås
-)Till huvudrätt grisnoisetter och stuvad spenat. Steve fick en halv kilo gravad lax på sin tallrik. Till lunch på lördagen blev det en tysk version av fritterad fisk
Färska ostron på isbädd med citronklyftor, härliga små tapas i form av tunt skivad, gravad oxfilé med smakrik ost, ankrilette med marmelader och crostini, följt avhuvudrätter i form av långsamt stekt spädgris med sötpotatispuré, katrinplommonsås och grapefrukt, dagsfärsk fisk med spädgrönsaker