Huvudrätten i trerätters-middagen jag gjorde var detta. Egengjorda BBQ-hamburgare med avokadoröra. Otroligt gott och lyckat måste jag säga och den fick betyget "Den smakar exakt som hamburgarna på Olearys
Fortsätter på temat nyårsmeny och vandrar raskt vidare till vår huvudrätt som på nyårsaftonen bestod av soja- och ingefärsmarinerad quornfilé (i originalreceptet har man använt sig av fläskfilé) med röd lök, paprika och fetaost
Huvudrätten bestod av dubbelmarinerad quornfilé, ljuvligt gott var det. Bäst jag redovisar vår nyårsmeny för er så jag inte glömmer bort den, det gjorde jag ju nämligen senast
Nu kommer den festliga huvudrätten. Lyxigt men enkelt att göra, här får du några urgoda förslag. Till efterrätt ( jag tänker oftast på den först) planerar jag att göra Amarulaglass
Klassiska maträtter att ha till påsk är kyckling och lamm. Förra året serverade jag parmainlindad kyckling i balsamicosås, i år lutar det åt lammstek, alternativt en klassisk grillning
Ni kan läsa mer om själva eventet och upplägget på det i förra veckans inlägg, här tänkte jag fokusera mer på den huvudrätt som jag tog fram för att passa till eventets huvudperson Brutals nya Raw Law Raspberry Weissbock som de kallade den vilket är en veteöl infuserad med färska hallon