Lägg det i en rymlig gryta med lock som tål ugnsvärme. Den här mustiga vintergrytan med nötkött och massor av grönsaker har jag gjort precis på det sättet
Salta och peppra runt om och bryn högreven i smör i en stor gryta. högrev. Skala och skär rotsaker, äpple och lök i grova bitar och lägg ner dem i grytan
En högrevsgryta som fick koka hela dagen. Gjorde mer eller mindre som jag gjorde den här grytan. Jag skar kålrot i skivor och la in på gallret i ugnen med olivolja, salt och peppar
Salta och peppra köttet och bryn det i smör i en ugnssäkergryta tillsammans med fläsket. Högrev är en härlig råvara, men den behöver tid för att bli riktigt mör
Smörj in köttet med kryddpastan och lägg i en gryta tillsammans med hackad lök och hackad chili. Det är ju riktigt smidigt att göra sån här typ av mat som sköter sig själv i ugnen
Bryn köttet runt om i lite smör i en ugnssäkergryta. Sila vätskan från grytan i en kastrull. Sätt ugnen på 175ºC. Sätt in grytan i nedre delen av ugnen och tillaga tills köttets innertemperatur är 75ºC, ca 1 tim. När köttet är klart tas det ut ur ugnen och får vila i grytan ca 20 min under lock. Höj ugnstemperaturen till 225ºC och rosta rotfrukterna i mitten av ugnen ca 20 min. 600 g Scan högrev, i bit
Lägg på locket, ställ in i ugnen. Salta och peppra och lägg det i lergrytan. Lägg en lergryta i blöt i 20 min. Sätt ugnen på 200°. Lägg nudlar, svamp och grönsaker i buljongen i grytan och låt ligga där i 2 min. 1 kg högrev
Gnid in högreven med salt och vitpeppar och lägg i en ugnsfastgryta. När köttet är klart lyft ur det ur grytan, sila buljongen och koka samman med grädde eller mjölk till en god sås
Det är en himla massa kryddor i grytan så det behövdes två shotglas för att få plats med allt. Marockansk gryta med märgpipa från Malma Gård och hur mycket kryddor som helst