Salta och peppra köttet och bryn det i smör i en ugnssäker gryta tillsammans med fläsket. Högrev är en härlig råvara, men den behövertid för att bliriktigt mör
Strö över hackad dill. Högreven. Häll ur vätskan och koka ihop såsen och smaka av med salt och peppar. Skala och koka grönsakerna riktigt mjuka i vatten
Lägg högreveni en ugnsfast gryta. Bara att stoppa in den iugnen och gå och lägga sig. Att hitta vägen mellan bergstopparna och ta sigöver bergskedjan, ”that’s the tricky part”, sa tysken med stillsam humor
Högrev som fått götta tillsig rejält iugnen på låg värme i många timmar. Blanda rödvinet (nytt rödvin,inte det som köttet marineratsi) med rosmarin,tomatpure och oxfond och häll över köttet och grönsakerna
Perfekt att tillaga under natten eller över dagen, tillagningen sköter sig helt själv. Pressa över saften från två lime och en apelsin samt strö över salt
Rödvinsgryta med Högrev, sidfläsk och rostade rotfrukter. Brunsås med högrev. En sats rotfrukter iugn. Ingenpotatis hemma så här serverat med ris som fick koka iöverbliven buljong
högrev,. Lägg köttbiteni en ugnstålig form med lock (jag använder en lergryta). En del väljer att göra den övernatten, men jag känner mig mer säker om jag är vaken då den tillagas
Dock ska också sägas, när du ska få en riktigt en grovfibrigköttbit som du också är osäker på hur välhängt köttet är, som tex högrev så kan det stekas/kokas så att det nästan går sönder