I stället för att baka in köttet tillagade jag det i ugnen utan smördeg, och smördegen serverade jag separat tillsammans med duxelle (finhackad svamp, lök och örter) i form av en quenelle
Huvudrättens inbakade biff med rotfruktsbakelse och rödvinsreduktion smakade suveränt, helt underbart att sätta kniven i det frasiga höljet, men köttbitarna kunde nästan varit lite mindre för detta är verkligen en mättande rätt
Då fick det gärna bli medoxfilé och bea, helst inbakad också. Jag har tidigare gjort nästan pizza och använt tortilla som botten och toppat med sallad, tomat och halloumi
Inbakadoxfilé fylld medsvampstuvning. Istället för hemgjord svampstuvning kan du fylla oxfilénmed smaksatt färskost eller färdig stuvad svamp från burk
Blanda svampenmed potatisen. Tournedos medinbakad potatis och rödvinsås. Riktigt skoj med denna uppståndelse för en sån här grej och jag måste säga att jag är stolt över mig själv