Eller ja, egentligen varierar det lite från gång till gång när vi lagar till denna indiskagryta eftersom några av ingredienserna kan bytas ut efter vad som finns hemma
Indisk Currypaj. Kikärtsgryta. Hursomhelst, först ut var välkomstsnacks med diverse ätbara ting och sedan följde en buffé med ett stort utbud på röror, bröd, biffar, grytor, pajer, gratänger m
Ät såsen till stekta potatisklyftor - lite känsla av indiskt. Lite paprikastrimlor i också för lite mer att tugga på och saken är - kycklinggryta - inte biff
Här någon gång här omkring får jag ett ljuvligt doftande kuvert på posten från Amy som skickat olika indiska kryddor och jag tror att jag för första gången i mitt liv äter en fiskrätt medindiska smaker
Skölj riset, tillsätt det i grytan och rör om. Servera med t ex vegetariska kikärstbiffar. Kombinationen av de här två rätterna som vi åt tillsammans påminde mig om min barndoms klassiska ”kyckling och ris med currysås” som åts ofta och regelbundet hemma hos oss när jag var liten
Jag fann litet i en indisk butik där de har alla sorters kryddor. Den andra regeln är att - fastän tillagningen är enkel - den inte kan vänta medan ingredienserna så småningom görs färdiga för grytan