För att öka kreativiteten här hemma försöker vi äta mer vegetariskt, det är himla roligt att tänka på lite nya sätt och att knåpa ihop recept med bra beståndsdelar utan att det blir tråkigt
Lägg i curry och stek ytterligare en minut. 2 msk gul curry. Hetta upp en stekpanna till mediumvärme och stek purjolöken, champinjonerna och den färska ingefäran i lite kokosolja
Här är ett favoritrecept som dessutom är vegetariskt och i detta inlägg passar jag också på att lägga ut receptet på Ghee som är mjölkproteinfritt om man tillagar det på rätt sätt och med noggrannhet
En värmande och mustig vegetariskcurrygryta. Häll kokosmjölk och kokosgrädde i en tjockbottnad kastrull och tillsätt currymasala, methilöv, hing, buljongpulver, pressad vitlök, rårörsocker och låt koka upp
Indiskcurry med ris, raita, naan och grönsaker eller Taijne med couscous. Ät vegetariskt. Barnen äter inte gryta men om man ångkokar grönsaker som är goda att ångkoka och ställer i skålar på bordet så äter de