Denna biryani är en blandning av den Indiska och Irakiska receptet. Biryani är en risrätt som är väldigt populär i de Orientaliska länderna, främst i Irak men även i Indien och Pakistan
Härligt smakrik med indiska smaker, utan att bli stark på något sätt. 17 and is filed under Asien, Enkelt, Grytor, Köttfärs, Lamm, Risrätter, Vardagsmat, Varmrätt
Jag har förstått att det är många som vill ha indiska kryddor därute. Här kan ni få inspiration till indisk mat och andra tips som har med den indiska matkulturen att göra
Kryddiga linser – Dall med indiska kryddor – Ayurvedisk linsrätt. Dall med indiska kryddor kallas den här rätten i ”Ayurvedisk vegetarisk kokbok” av Cecilia Kjerrulf
Biryani är en risrätt full med härliga indiska smaker som kan göras på många olika sätt. Rätten kommer ursprungligen från Persien (nuvarande Iran) och den kom till Sydasien tillsammans med persiska hantverkare och andra resenärer för många herrans år sedan
Receptet på masala rajma kommer ur den indiska kokboken ”Indisk vegetarisk mat” av Sumana Ray. Posts related to Indisk kidneyböngryta - Kidneybönor i kryddig sås - Masala rajmaLinsgryta med röda linser och kokosmjölk - Indisk dhalKikärtsgryta med kanel, kardemumma och yoghurt - Kabli chanaVitkål med ärtor, tomat och indiska kryddor - Bund gobi aur materMustigt linsris - Masoor dal pullao - Indisk risrätt med linser, nejlika och kanelstångDela
Tävla hos Amy's piece of cake för att vinna dessa indiska kryddor. - 1 Spice pack 220 g innehållandes indiska lagerblad, muskotnötter, stjärnanis, kardemummakapslar, kryddnejlikor, svartpepparkorn och kanelstänger som är själva basen i många indiska rätter. 220 g innehållandes indiska lagerblad, muskotnötter, stjärnanis,