Fläsk stekt med ingefära är nog lika vanligt i japan som tacos i sverige. Kör vitlöken, ingefäran och charlottenlöken till en lite grov pasta i en kryddmixer
Skala och skär ingefäran i strimlor, och hacka den fint. hackat fläsk eller kycklingkött. Blanda ingefära och räkor med soja, kinesisk sesamolja och vitpeppar
Riv vitlök och ingefäran på ett fint rivjärn och slå oljan över, låt dra en liten stund. 350-400 g bogfläsk i skivor (strimlat) / kycklingfilé. 2 msk färsk ingefära
Riv vitlök och ingefäran på ett fint rivjärn och slå oljan över, låt dra en liten stund. 350-400 g bogfläsk i skivor (strimlat) / kycklingfilé. 2 msk färsk ingefära
500g fläskkött i strimlor. 1msk riven färsk ingefära. Blanda alla ingredienser och låt fläskköttet marienera i 10 minuter. Häll av frityroljan från pannan men spara ungefär 1tsk olja, häll i såsen och låt puttra 2 minuter, lägg i fläsket och blanda runt i 2 minuter till. 500g fläskkött i strimlor. 1msk riven färsk ingefära