koriander, ingefära, salt och peppar. Kokosmjölken ger soppan sin rätta touch och jag adderade även röda linser för att att göra soppan mer mättande och proteinrik
1 krm ingefära. Skölj 2 tetrapak med gröna linser och låt rinna av, häll det i stekpannan efter kycklingen fått lite yta. Efter totalt 10 minuter så rör du ner 1 burk vanlig kokosmjölk och låter det puttra under lock i 15 min och sedan 10 minuter utan lock. 1 krm ingefära
250 ml ekologisk kokosmjölk. 1 dl röda linser ekologiskt. 5-7 bitar ingefära. Koka dina röda linser i 10 minuter, jag använder kungmarkattas och de är 10-15 min och jag kokar då i 10 minuter och det blir perfekt. Häll sedan ner kokosmjölken, ingefäran, örtsaltet och vitpepparn i en kastrull och koka upp ordentligt så ingefäran får en god smak, Ca 7 minuter. När det har gått 4 minuter lägger du i linserna och broccolin. 250 ml ekologisk kokosmjölk. 1 dl röda linser ekologiskt. 5-7 bitar ingefära
Skala och riv ingefäran. Tillsätt linser, buljong och kokosmjölk. Skölj linserna och låt dem rinna av. Pressa ner vitlök och rör i ingefära, curry och tomatpuré
Mixa ihop citrongräs, chili, vitlök och ingefära med olja och vatten till en slät pasta. Häll i linser, kokosmjölk och vatten och smula ner buljongtärningen