Servera biffarna med råstekt potatis och lök, salt- eller ättiksgurka och skivade rödbetor. När potatisen börjar bli klar, klicka i lite mer smör och blanda ner löken så att den får steka med en stund
Potatis, ättiksgurka, äpple och lök som får gos ihop i gräddfil och majonnäs. Oftast smaksätter jag med dill, men jag gillar även persilja eller gräslök
Fyllda medlök, gurka och rödbetor blir de en mycket god korvrätt att variera vardagsmiddagen med. Skåra isterbanden på längden och fyll dem med blandningen
Ersätt pickles medättiksgurka. pannbiff och lök, en jättehög med räkor, kall karré med rödbetor och saltgurka… Försvinnande gott och dessutom så matigt
Den enda vi ändrade var att vi tog bort ättiksgurkan och hade i lite mindre rödbetor. En klassiker som vi glömt bort sen vi började med LCHF är Biff à la Lindström
½ dl finhackad ättiksgurka. Smaksätt med peppar, kummin, buljong och soja. Skala och hacka löken. Servera med kokt potatis, rödbets- och gurkhack och gräddfil
Lägg upp på fat, täck över med folie och håll varma eller servera direkt. Finhacka under tiden löken. Rör ihop och låt koka ihop till en skysås och smaka av med någon tsk soja, tsk gelé, salt och svartpeppar