4 ägg inlagdarödbetor. 800 g kokt potatis [8-10 st] 2 gula lökar 150 g rökt fläsk 150 g skinka 150 g korv 3-4 msk smör, till stekning salt peppar, nymalen 3 dl vispgrädde, till stuvning 1 krm mejram, till stuvning
Lägg i löken, rödbetorna och kaprisen och till sist dillen. Har bläddrat lite i kokböckerna vi har här hemma och här kommer en bild på ett recept jag lagade förra veckan, Per Morbergs Rödspätta Grenoble
Tärna rödbetorna. Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. 300 g inlagdarödbetor100-150 g smör till stekning5 msk kapris1 dl hackad dillSkär bort huvudet på rödspättorna och rensa bort inälvorna. 300 g inlagdarödbetor
Servera med stekt ägg eller äggula samt inlagdarödbetor. Inlagdarödbetor. Tärna potatisen, löken, köttet och korven och stek bitarna i smör i en stor stekpanna