Rotfrukterna. ½ dl ättika. Inlagda dillgrönsaker. Rotfrukterna. Inlagda dillgrönsaker. Högreven. Baka köttet i ugn med öl och fond i 80 graders värme över natten, eller i 10 timmar
Här har vi massor av humle utan att beskan får oss att tappa tungan, istället bjuds vi på läckert fruktiga toner av inlagda persikor, tuttifruttigodis och mogen mango
Köttet har så att säga fått koka med en del rotfrukter, skalrester och puts, i så där ca 2 timmar och i det här läget är köttet så mört att det nästan faller sönder, då lyfts det upp och skärs i mindre bitar och läggs i en form för pressning och får ligga i press helst natten över. Min högrev blev en kombination av pressläggning och varmrätt, Högreven kokades i rött vin i ca 3 timmar tillsammans med några lökar, en morot, palsternackor och en och annan rödbeta, några pepparkorn, ett lagerblad och en aning ättika för att ge den välbehövliga syran i rätten
Rostade rotfrukter. Blanda socker, ättika, vatten och salt i en bunke. Rostade rotfrukter. Skölj och skär rotfrukterna i klyftor och lägg dem i en bunke