Parmaskinka, två olika sorters salami, houngsmelon, kall marinerad kyckling med smak av soltorkade tomater och basilika, pastasallad som bestod av färsk tortellini med pestofyllning, blandade salladsblad, gurka, tomater, rödlök
På bordet fanns också ugnsbakad lax med marinerade räkor (recept kommer), potatissallad (höftvarianten, så den har jag inget recept på), en italiensk vegopaj (recept kommer), ugnsbakade tomater, marinerade oliver (kika in här), en grön sås och en innehållsrik blandad sallad
Italiensk salami med peppar, Körsbärstomater och Brieost…. 2-3 msk kallt vatten. 2-3 msk kallt vatten. Denna paj kom till när vi stod och gnuggade geniknölarna och tittade in i kylskåpet på utbudet av rester
Koka pastan och kyl den i kallt vatten. Det här en en italiensk pastasallad med massa gottigt. Ringla över lite av oljan som de soltorkade tomaterna ligger i och krydda med italiensk salladskrydda, smaka ev av med lite salt
Spola i kallt vatten, skala dem och skär i halvor. Ett till recept från icas tidning Buffé. Såg så gott ut på bilden så jag sparade receptet för att testa någon dag
Kycklingfiléer marinerade i balsamvinäger på italienskt vis. Denna smakrika rätt passar som en kall förrätt eller kanske allra bäst som en del av en buffé