På nyheterna idag meddelades det att JamieOliver ska öppna restaurang i Sverige. Under mina år inom restaurangbranschen har jag stött på Puylinser, främst i såser, men aldrig lagat själv
) Det ger oss möjlighet att vila några minuter från allt stoj och stim. fisk och skaldjur,. Men det varar inte specillet länge, så jag får skynda mig att slänga in detta blogginlägg innan de små hänger i mina byxben igen
Provade JamieOlivers grundrecept på risotto (från han första bok, tror jag, "den nakna kocken"). Detta var gårdagens middag och det var verkligen supergott, helt i min smak
Jag har tidigare bloggat om fisk i foliepaket ihop med kokosmjölk vilket blir jättegott men den här gången fick jag inspiration av ett recept ifrån JamieOlivers nya bok "Mat för hela året" som jag nyligen köpte in
Det är en variant som JamieOliver har gjort, men han kallar det för Fish Pie. Klockan är inte mycket men jag har varit barnvakt på eftermiddagen (min brorsdotter) och det tar på krafterna