Bilderna är taget med min gamla kamera, vilken skillnad även om jag gillar den och den har tagit många fina bilder så blir just matbilderna bättre med systemkameran
Nu är även jag stolt ägare till en signerad JamieOliverKokbok. Jag gillar att göra rotsaker i ugn men hittade ett nytt sätt att göra det på i Jamies bok, så att rotfruktena får en härlig krispig yta
Den andra blev en ny gryta som jag hittade i min nya kokbok med JamieOliver. Fräs på några minuter. Skiva upp 2 av de gula lökarna och lägg i en skål ihop med köttet skuret i mindre bitar
Det är väl inte precis en hemlighet att jag är ett stort fan av JamieOliver. I födelsedagspresent fick jag hans kokbokJamie upptäcker där han reser runt i olika länder och upptäcker olika matkulturer
Inspirationen kommer från en av mina favoriter, nämligen JamieOliver. På den tiden vi åt pasta i det här hushållet, hemföll vi ofta åt Jamies Papardelle med söt purjolök och mascarponeost från hans första kokbok Den nakna kocken från tv-serien med samma namn
I programseriens kölvatten kom kokboken, och den finns översatt till svenska. En av gästerna konstaterade att mina biffmackor såg snyggare ut än den på bilden i boken
Kände mig lite som JamieOliver men jag använder min fina (tunga) mortel alldeles för lite. Jag skulle vilja stå där i köket och mortla färska kryddor, pesto och allt annat som både Oliver och Morberg gör
Inspiration till receptet kommer från JamieOliver. Nu har jag lagat till ännu än maträtt från den fantastiska kokboken Rå matglädje – Veganskt, lyxigt och jäkligt gott är skriven av Erika Frost
Oliver och kokboken "Jamies Matrevolution", en av våra absoluta favoriter i kokbokshyllan. Hel spiskummin och hela korianderfrön är väl det som kan vara lite trixigt att lyckas hitta på kryddhyllorna i butikerna, speciellt för de av oss som bor i lite mindre städer, även om det blivit lite enklare på senare tid