Tillsätt de avrunna kikärterna, de avrunna kidneybönorna samt krossade tomater. Skala och finhacka lök, vitlök, morot och selleri - bry dig inte om tekniken, bara hacka på tills allt är finhackat
Häll på i liter vatten och någon matsked fond. )Dela grönsakerna i bitar och lägg dem i en form med vitlöksklyftorna (du behöver inte ta bort skalet på löken)
Då är dagens tips på en kycklingrätt vi lånat från JamieOliver ett strålande recept att lägga på minnet och i stekpannan, där nästan hela matlagningsaktiviteten äger rum
Innan du börjar laga så tänk på att detta är helgmat, för det tar sina timmar att laga. Dagens recept är förvillande likt, fast istället för att hälla vinet i maten dricker vi det till istället
Vi fortsätter att laga mat från en av våra absoluta favoritkokböcker här i det Mårtenssonska köket, vi har skrivit om den tidigare och vi kommer med all säkerhet att skriva om den igen, JamieOliversMatrevolution
Men Jamie har ju ett hysteriskt tempo och säkert någon annan som röjer åt honom. Urban passar på att hjälpa Tove med matten när vi tar lite kvällste & macka
Jag såg JamieOliver göra det i ett julprogram och blev genast sugen på att pröva. Jag gick en promenad i skogen igår medan jag väntade på att maten skulle bli färdig
Även om jag har svårt att tro att de flesta av oss klarar av att hålla hans tempo, så var programmen bevis på att man med framförhållning och smarta knep i köket kan skapa riktigt vällagad matpå ganska kort tid
Den här lasagnen är inspirerad av JamieOliver. Innan jag startade den här bloggen hade jag några olika samarbeten där jag skrev om matpå ett ganska faktafokuserat sätt
Färsk tonfisk tillagades med inspiration från JamieOliver, receptet hittade vi i hans kokbok "Jamie'sMatrevolution" där man hittar en hel del enkla och snabba vägar till god mat, både till vardags och till fest