Lördagskvällen tillbringade vi med Håkans föräldrar som var här och åt middag som tack för hjälpen med blomvattning och posthämtning när vi varit på semester
Det blev så himla god smak på quornfilén (som annars kan vara svår att få smak på). I originalreceptet använde Jamie kycklingfiléer som han fyllde och jag tog quornfiléer
Men Jamie har ju ett hysteriskt tempo och säkert någon annan som röjer åt honom. Urban passar på att hjälpa Tove med matten när vi tar lite kvällste & macka
Oliver himself, det var ju ett tag sedan sist. Här hemma blev det resterna från lunchens matlåda till middag och snart är det dags för lite kvällsvard, festligt värre
Jag kom på att jag ville göra den här salladen när jag såg på en gammal dvd med JamieOliver då han gör den här salladen och kom på att det var ett tag sen vi gjorde den själva
Mike lagar alltid inspirerande och frestande mat, men just den Pork Mince Chili Soup som fick tjäna som förebild till vår middag i onsdag var en sådan rätt som väckte kärlek vid första ögonkastet
En av gästerna konstaterade att mina biffmackor såg snyggare ut än den på bilden i boken. Han visar på hur man med planering och rätt arbetsordning kan få ihop bra mat på en halvtimme