Gillar konceptet laga bra mat på kort tid, dessutom har jag aldrig ätit nån mat som är gjort från hans recept som inte smakat bra och så är han ju väldans söt också
Fyllningen påminner lite om gremolata med vitlök, bladpersilja, citronskal mm. Det blev så himla god smak på quornfilén (som annars kan vara svår att få smak på)
Varmrätten blev en Chicken tikka masala med recept från JamieOliver. Jag satsade på indiskt tema påminmiddag som jag bjöd på i helgen när vi hade finbesök
Mike lagar alltid inspirerande och frestande mat, men just den Pork Mince Chili Soup som fick tjäna som förebild till vår middag i onsdag var en sådan rätt som väckte kärlek vid första ögonkastet
En av gästerna konstaterade att mina biffmackor såg snyggare ut än den på bilden i boken. Han visar på hur man med planering och rätt arbetsordning kan få ihop bra mat på en halvtimme
Originalreceptet på de här kanongoda kikärtsburgarna kommer från JamieOlivers hemsida (se här). Till en början var jag faktiskt ganska sur över det hela, och jag tyckte verkligen inte att herr Oliver hade gjort ett särskilt bra jobb med det här receptet, men när burgarna väl var färdigstekta och jag smakade på dem så blev jag genast lite mer vänligt inställd både till dem och till skaparen av receptet
Jag fastnade för Jamié Oliver som i detta avsnitt hade tagit sitt pick och pack och besökt Venedig. Här kommer fortsättningen påmin födelsedag, med andra ord den försenade middagen
Här kommer gårdagens middag i form av ett recept (från Elle Mat & Vin). Servera gärna med en sallad påminimozza-rella, cocktailtomater och färsk bladspenat
Med Jamies recept använder man verkligen köksmaskinerna. Till det här receptet ska du ha ingredienserna framme, matberedaren laddad med insatsen för tjocka skivor, en stor gryta på medelvärme, en medelstor kastrull med lock på medelvärme och en grillpanna på hög värme
För att inte ens behöva koka sås till lasagnen, utan bara slänga ihop och skjutsa in i ugnen, gjorde jag en JamieOliver och använde crème fraiche istället