Egentligen hade jag ambitionen att göra en surdegspizza men inte tiden, så det fick bli min vanliga pizzadeg signerad Gennaro Contaldo (han som lärt JamieOliver allt om italiensk mat, ni vet)
Receptet tillhör Gennaro Contaldo, mannen som lärt JamieOliver allt han kan om italiensk mat. Jag älskar hemmagjord pizza och har länge använt mig av ett degrecept från Annas mat
Inspirationen till dressingen är från den fantastiska JamieOliver, och jag och David testade att göra denna sallad efter att ha sett ett tv-program då han gjorde en Ceasar sallad (HÄR är Jamies recept)
Oliver och kokboken "Jamies Matrevolution", en av våra absoluta favoriter i kokbokshyllan. Herr M håller ställningarna här hemma och det vankas hemmagjord pizza med allehanda gotter på och kvällens efterrätt blir en god Havanna i sällskap av en kupa, eller två, cognac
Det kan JamieOliver intyga. Pizza med fredagsfusk är fullt tillåtet. Nä, pizza på libabröd, knäckebröd eller tortillabröd är faktiskt så gott att det liksom inte känns lika värt att mecka med en jäsdeg
Efter att ha sett ett JamieOliver på tv laga pizza, blev vi också riktigt sugna. Men vi använde vårt egna recept, men prövade hans idé med att använda pajformen som pizzaform
Jo det var en pizzasten/baksten, just denna är designad av JamieOliver. Syftet med denna är att man värmer upp den innan pizzan bakas på den vilket ger en krispig botten på pizzan