) När jag hittade julgrejerna blev jag sjukligt sugen på julmat och min absoluta favorit på julbordet är nog faktiskt JanssonsFrestelse, särskilt den min moster gör
Måste bara säga vad jag gjorde i helgen, mitt sug var alldeles för stort, JanssonsFrestelse. Önskar dock jag hade några köttbullar, rödbetssallad och lite goda ägg toppade med majonäs och räkor till
Äggen är ju påskens huvudperson liksom, men det får oftast sällskap av bland annat JanssonsFrestelse, köttbullar, prinskorv, lammstek och lax i olika former
Koka på medelhög värme under ständig omrörning , tills den blir karamell färgad. Ställ dom i en muffinsform, ni vet en sån där plåt med hål i om ni har men funkar lika bra att ställa dom på en tallrik
Därefter blev det Janssonsfrestelse, skink– respektive kalkonköttbullar, en sallad med valnötter och päron samt denna grönkålspaj med mandel och lagrad herrgårdsost
JanssonsFrestelse, glaserade tjocka revben och kokt brysselkål doppade i senap. Ni vet, klappar, tomtar, släkt och vänner med framför allt en massa, massa god mat
Vi kommer att äta julbord hos mina föräldrar på lillejulafton och sedan blir det julbord tillsammans med svärmor på julafton då jag ska ha med mig JanssonsFrestelse, revbensspjäll och sillsallad
Suget efter julmat har börja komma så smått och jag dreglar lätt när jag tänker på krämig Janssonsfrestelse, små delikatessköttbullar, olika sillar, rökta fiskar och allt annat gott
För vår egen skull har jag skrivit lite anteckningar efter vissa saker med hur mycket som hade varit lagom att göra, för att slippa äta julrester fram till påsk
Koka äggen och potatisen och låt svalna. Tärna ägg och kokt potatis till 5 x 5 x 5 mm. 200 g ägg. Hacka löken och kör den i mikron på full effekt i 90 sekunder för att förvälla den en aning
Se för tusan till att ni får Janssonsrester så ni kan göra den här godingen. Lägg upp på tallrikar och på med en klick av citron fraichen, rom, rödlök och toppa med färsk timjan