Viktigt också att man använder anjovis av skarpsill och inte några sillburkar med anjovissmak. Att man sedan mosar anjovisen och blandar i lite orökt kaviar gör att den blir en mild, len och krämig Jansson
Bottna en smord ugnsfast form med hälften av potatisen. Första gången jag ser i ett recept att man ska ha kaviar i, och kan inte direkt påstå att jag kände nån smak av den
i alla fall så tittade jag igenom deras veckoblad med veckans erbjudande på deras hemsida och ögonen föll på erbjudande om Familjen Dafgårds frysta JanssonsFrestelse av Leif Manneström
Han gjorde sig känd för att bjuda på en sexa med öl, snaps och ansjovisgratäng, vilket skulle ha givit upphov till namnet Janzons frestelse på denna typ av gratäng
Ägghalvor medkaviargrädde. kaviar efter smak. Linas JanssonsFrestelse. Jag ställde mig och gjorde köttbullar och Janssons när vi stigit upp kring lunch så varför inte äta det till frukost fast det är sen lunch