Igår gjorde jag en Janssonsfrestelse med rättika istället för potatis. Janssonsfrestelse 4port. Den blev riktigt god, kommer att hamna på julbordet nästa gång
Jansson är inte god att värma upp, utan ska serveras nygjord. Janssonsfrestelse tillhör mina absoluta favoriter och numera även min älskade killes också
Janssonsfrestelse innehåller alla dessa tre, så det kan ju ej bli dåligt. Janssons med den mjölig potatis blev bara mosig i mitten samtidigt som den inte blev nämnvärt mer krämig
På julafton provade jag, mot vad jag brukar göra, en annan variant på Janssonsfrestelse. Idén till det fick jag några dagar före då jag råkade halka in på en webbsida där kocken Leif Mannerström beskrev hur man gjorde den mest perfekta frestelsen
Eller använd Arlas fiffiga spraysmör som är som gjort för JanssonsFrestelse. Slå över stanningen – det ska inte täcka potatisen utan finnas kvar cirka 1-2 centimeter kvar uppåt