PuréSkala potatis och jordärtskockor. KöttPutsa filén från hinnor. Sätt ugnen på 100 grader. Hacka örterna och rulla köttet i dem samt rikligt med salt och peppar
Skala och skiva potatis, jordärtskockor, lök och vitlök. Lägg i potatis, jordärtskockor, lök och vitlök och småkoka i 10 minuter. 5 kg mandelpotatis. 500 g jordärtskockor
300 g mandelpotatis i små bitar. 300 g mandelpotatis i små bitar. Igår testade vi ett recept av Ella Nilsson som ingick i en middag till Carl XVI Gustaf då Umeå universitet fyllde 50 år
Pressa potatis och jordärtskockor. Skala och koka potatis och jordärtskockor, i en kastrull med så mycket lättsaltat vatten att det täcker, i ca 20 minuter eller tills de är riktigt mjuka. 400 g mandelpotatis. 400 g jordärtskockor
Skala jordärtskockorna och tärna mycket fint. 2 normalstora potatisar, eller 4 små, gärna extra god sort typ mandelpotatis. 2 jordärtskockor. 2 schalottenlökar 2 normalstora potatisar, eller 4 små, gärna extra god sort typ mandelpotatis. 2 jordärtskockor smör att steka i