Skala jordärtskockorna och låt koka mjuka i lättsaltat vatten. Lägg ner de hyvlade jordärtskockorna och sötpotatisen, några i taget, och fritera tills gyllene
Tvätta jordärtskockorna, dela dem på längden och skär en plan botten på dem. Lägg jordärtskockorna tätt i ugnsfast form, så att de fyller ut hela bottnen
Skär jordärtskockorna i grova bitar och lägg i en kastrull. Börja med purén. Skala skockorna och lägg dem direkt i iskallt vatten med lite pressad citron så undviker man att skockorna blir bruna
Lägg upp jordärtskockor, jordärtskockspuré, grapen, musslor, dillkvistar och fisk på tallrikar och stavmixa sist musselbuljongen till ett skum som du slår över rätten i serveringsögonblicket
Skala jordärtskockor och skär i tärningar. 450 g jordärtskockor. 600 g fläskkotlett med ben 1 kvist rosmarin 1 king solo-vitlök salt och peppar neutral olja och smör att steka i 3 dl äppelcider 1 msk hönsfond 2 dl creme fraiche 450 g jordärtskockor 1 citron 450 g mjölig potatis 1,5 dl varm mjölk 30 g smör äpplen, tärnade