Eftersom det är den ljuvligaste sommaren just nu och jordgubbarna är i säsong (åtminstone här vart jag bor) blev valet rätt så enkelt, en jordgubbstårta på helt klassiskt vis
Jag använde några av dyrgriparna till en riktigt klassiskjordgubbstårta. Nu är det nog årets sista jordgubbar som finns ute i butikerna och trädgårdslanden
De liksom bara ska finns med på ett eller annat sätt, om det så är en klassiskjordgubbstårta, jordgubbar med glass, eller mjölk och vispgrädde för den delen så bara ska de finnas
Jordgubbstårta på mandelbotten med citronkola. Som en vanlig klassisk gazpacho plus jordgubbar. I senaste numret av Lantliv Mat & Vin finns ett recept på en Jordgubbsgazpacho av systrarna Eisenmann, det receptet som jag fastnade i direkt när jag öppnade magasinet
Godaste jordgubbstårtan med vaniljsmörkräm och krispig maräng. En klassisk tårta med sockerkasbottnar, vaniljkräm, vispgrädde och massor med färska jordgubbar är kanske det bästa