Och gör dem inte till en del av ett julbord - de här förtjänar att glänsa för sig själv. Dock tror jag att jag många gånger i mina recept har uttryckt mig i stora ord och exalterade adjektiv för att beskriva rätter som jag tycker jag har lyckats bra med
1 1/2 kg tunna revben (spareribs). 1Lägg revbenen i en plåt med höga kanter. 1Torka av revbenen och gnid in med blandningen. 1Skär upp i mindre bitar och servera på julbordet
julbord,. Recept på Peters chili och ingefärsmarinerade revben hittar ni här. Peter och jag ska fixa det sista ikväll, julskinkan ska in i ugnen, jag ska skala oändligt mycket potatis till en Jansson och Peter ansvarar som vanligt för köttbullarna och revbenen
Tillvägagångssättet i det receptet är en öde, bred och rak väg med räcken fram till en festmåltid. PrintRevbensspjäll till julbordet - snart en ännu en tradition
Det här receptet passar lika bra på julbordet som till middag. Revben tillhör inte den vanliga kosten i vår familj, dels har vi haft väldigt svårt för griskött dels har jag svårt att "gnaga" på ben
Att ha någon annan kål än den bruna varianten på julbordet har vi aldrig provat, brunkål är det som gäller och så har det varit sen urminnes tider när det äts skinka, prinskorvar och köttbullar för vår del
Janssons Frestelse, glaserade tjocka revben och kokt brysselkål doppade i senap. Här kommer dock recept på några av klassikerna inför onsdagens måltidsfest